

NYTÅR PÅ BALKONEN 2025

LOKALERNE ER EN OPLEVELSE FOR SIG
BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokaler i Odense.
BALKONEN udgør hele Froggy’s 1. sal og kan have op til 80 siddende gæster & 120 til stående reception.
Du kan forvente de ypperste omgivelser, som kan få enhver til at føle sig motiveret til en festlig aften eller til dagens program i disse eksklusive møde- og selskabslokaler i Odense. Lokalerne er moderne indrettet, interiøret i høj kvalitet, med fuldt AV udstyr og ikke mindst udsøgt mad kokkereret af vores højtuddannet personale på sæsonens lokale friske råvarer serveret af vores dygtige og altid smilende tjenere.



Nytår 2025
SÅÅÅÅ er vi klar med årets nytårsmenu!
Festlighederne starter kl. 17.30 med velkomstdrink mens I finder jer til rette og ser Kongens Nytårstale.
Klokken 19.00 vil første servering blive serveret.
Menuen består af 5 serveringer. Se menu nedenfor.
Kl. 00.00 springer vi ind i det nye år sammen med Champagne & Konditorens Kransekage.
Festen kan derefter fortsætte nede i cafeén sammen med de andre gæster.
Pris 699,-
pr. pers.
vinmenu + 499,-

Nytår 2025
Menu
Velkomst
Crémant d’Bourgogne, Brut de Charvis
SNACK
Froggys sprøde ruller med rejer, chilimayo, teriyaki, sesam og forårsløg
FORRET
Farseret rødspætte med hummerbisque, spinat og grøn olie,
hertil husets brød
HOVEDRET
Balottine med oksemørbrad og friske urter,
Pommes anna, gulerødder, forårsløg, gulerodspuré og
Madagaskar pebersauce
DESSERT
Jordbær- og vaniljekage med småkage-crumble
og vaniljeis toppet med jordbærsauce
MIDNATS AVEC
Blanc de Noirs Brut, AOP Champagne Michel Dervin
& Konditorens kransekage
Pris 699,-
pr. pers.



Nytår 2025
VINMENU
VELKOMST
Deutz brut classic, Champagne
FORRET
Chablis, Frankrig, Maison Joseph Drouhin
HOVEDRET
Ripasso Superiore, Italien , Marseghina
DESSERT
Moscato d'asti, Azeinda Agr. Rosa fiore
Pris 499,-
pr. pers.

Nytår 2025
Lækkerier fra eget konditori
DESSERT
DETTE ÅRS DESSERT ER KONDITORENS HÅNDVÆRK.
GLÆD JER TIL..
Jordbær- og vaniljekage med småkage-crumble
og vaniljeis toppet med jordbærsauce
KRANSEKAGE
Til midnat kan I forvente en smuk og delikat kransekage lavet af vores helt egen konditor, som holder til på 2. salen.
