top of page

EN FANTASTISK OPLEVELSE

Froggy’s Café er den hyggeligste og mest børnevenlige cafe i Odense. Med over 25 år på bagen og med en placering lige i hjertet af eventyrets by på vestergade 68 i gågaden, har Froggys i årevis været en fast del af hver ny generations liv. Froggy’s Café er familiedrevet og har haft samme familieejer i alle disse år. Ambitionen fra åbningen i 1995 var, at skabe en familierestaurant, hvor mennesker mødes om god mad i en hyggelig atmosfære midt i Odense - det er dét vi står på mål for. 

Om os
Wolt 23.01.26 Froggys Cafe7334.jpg
Bue babyblå.png

Eat all day...

Vores kokke starter op kl. 9.00 alle hverdage og 9.30 i weekenden og de er fast besluttede på at servere den lækreste mad - hele døgnet rundt nærmest: De byder på alt fra frisk morgenmad, lækre frokoster, delikate aftenmenuer....ja helt til udsøgte kager fra vores eget konditori.

Om maden
Bue hvid.png

Din oplevelse

Vi byder på alt fra en af Odenses bedste brunch buffeter i weekenden, veninde-hygge, barsels-kaffe-dates, øl med gutterne til events, fejringer og firmaarrangementer i vores udsøgte selskabslokaler på BALKONEN ovenpå caféen samt fest og farver efter kl. 22.00, hvor vi forvandles ind til natklubben, Froggys by Night (+18).

Din oplevelse
SelskaberpåBalkoenen_tilpasset copy.jpg
Bue sort_edited.png

Selskaber og møder

Du kan holde din næste fødselsdag, barnedåb/navngivning, reception, konfirmation på Froggy's Café. Ønsker du eksklusive omgivelser, kan vi mod et tillæg tilbyde dig vores lokaler på 1. salen..."Balkonen"! Hér har vi åbnet dørene for smukke og stemningsfyldte lokaler.

Vi elsker vores gæster og  gerne mange af dem samlet i et selskab. Hos os er I et selskab, når I er over 8 personer. Vi er eksperter i større og mindre selskaber, så ligegyldigt hvad der skal fejres, står vores dygtige tjenere klar til at tage imod jer.
 

Er du på udkig efter mødelokaler til forretning, hvor omgivelserne er givende i sig selv, er Balkonen ligeledes et godt bud på kvalitet for pengene.

SELSKABER OG MØDER
BØRNENE
Bue sort_edited.png

Børnene på banen...

Er du på udkig efter en børnevenlig café i Odense?
I de sidste 28 år har vi gæster, der er kommet her som børn, som nu kommer her med egne børn. Og ambitionen har altid været at skabe den mest hyggelige børnevenlige café i Odense.
Skal du bruge en højstol, lidt at tegne på og med, eller bruge plads til barnevognen? Så kan alt lade sig gøre her. 
Som den måske mest familievenlige café i Odense centrum, så elsker vi børn, små som store. 

Nb. bemærk dog at barnevogne ikke kan medtages i cafeen, man kan sættes udenfor og bestil gerne bord og kommenter med at du har barnevogn med, så sørger vi for at sætte jer hvor i kan holde øje med barnevognen <3 

Så ta’ dem endelig med!

2 børn_web.jpg
Bue babyblå.png

Er du studerende?

Odense er Danmarks fjerdestørste studieby, så vi har rigtig mange studerende og derfor også en masse studiefordele for de studerende i Odense. 

Leder du efter en café med studierabat i Odense, og hvor I måske har råd til at sidde og studere sammen i jeres studiegruppe?  Så led ikke længere.
Vi støtter op om livet som studerende og muligheden for også at kunne komme på cafébesøg under studietiden. 
Så vi har lidt forskellige tiltag, så du, som studerende, har råd til at købe studievenlig mad i Odense. 

Studerende
Bue sort_edited.png

Events

Under vores Events menupunkt kan du holde dig opdateret om løbende events, der har til formål at forkæle dig som gæst med særlige events og kampagner, hvor der er fokus på en ny smagsoplevelse i Odense. 

Med Froggy’s events og kampagner vil vi gerne invitere dig til at prøve en ny udsøgt oplevelse til en god pris i Odense.

Wedding Decorations
Fancy Box_edited copy.jpg
Bue sort_edited.png

Gavekort

Giv en udsøgt oplevelse til én du holder af!
Ved du ikke lige hvad du skal gi’ i gave? 
Så prøv med et lækkert cafébesøg på Froggy’s Café.
Du bestemmer selv beløbet og og gavekortet kan indløses både i dagtimerne i Caféen eller om natten på Froggy’s by Night.

Gavekort
ÅBNINGSTIDER
Bue hvid.png

Åbningstider

Mandag-Onsdag: 09.00 – 00.00

 

Torsdag: 09.00 – 02.00

 

Fredag: 09.00 - 04.00

Lørdag: 09.30 – 04.00

 

Søndag: 09.30 – 00.00

Køkkenets åbningstider

Mandag-fredag: 09.00 – 21.45

Lørdag: 09.30 – 21.45

 

Søndag: 09.30 – 21.45

Åbningstider_web.jpg

oplevelser fra nogle gæster...

Kaffe med svane_web.jpg

“Helt igennem en god oplevelse med god mad og en stemning som sydpå.
Opmærksomme og ordentlige medarbejdere der udviste ro og overblik.“

— Christina, 20. juli 2022 —

Dinnebooking.com

“Havde den fedeste tjener...virkelig professionel og en god portion humor matchende vores. Han burde få 5 stjerner alene!
Maden skuffer aldrig”

— Mai-Briit, 28. februar 2022—

Dinnebooking.com

bottom of page