top of page
7P0A6008.jpg
  • Facebook
  • Instagram

CATERING

Vi tlbyder
Bue sort_edited.png

VI TILBYDER CATERING TIL DIN FEST

Vi har +25 års erfaring i at servere samt levere mad til alle former for sammenkomster, selskaber og firmafester. Står du og skal bruge mad ud af huset, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

7P0A6057.jpg
Bue babyblå.png

Catering til din fest

Skal du bruge cateringservice til dit næste selskab eller firmafest, så lad os stå for det, så du ikke skal tænke på andet end at underholde dine gæster!

Vi har masser erfaring med alle typer af arrangementer, go' mad på lokale fynske råvarer, uddannet personale og højt humør!


Læn dig tilbage og lad os stå for din fest!


 

4.png
Bue sort_edited.png

Sammensæt din menu

Vi sammensætter menuen i fællesskab og sørger for, at du får netop dét event, du drømmer om.

Har du lyst til buffet, 3/4/5-retters menu, Froggy's Populære brunchbuffet eller et Afternoon Tea Party - kun fantasien sætter grænser!


Har du brug for inspiration kan du se nærmere på vores menuer hér!

Bue sort_edited.png

Konditorkage & Petit Fours

På Froggy's 2. sal har vi vores eget konditori, som er vores konditor's "legeplads". Hér bliver der eksperimenteret med nye smagsvarianter og vores de forskellige årstider giver forandring i sortimentet, så du altid kan få lavet en udsøgt kage til netop dit arrangement. 

I samråd med vores konditor kan du få lavet lige den kage du ønsker dig! Hvad end det er fødselsdagskage, bryllupskage, dåbskage eller noget helt fjerde. 

Læs mere om konditoriet hér!

11.png
6.png
Bue sort_edited.png

professionelt personale

Vores dygtige kokke og tjenere er garant for den gode oplevelse!

Vi sætter stor ære i at levere mad af høj kvalitet og servere med et smil og derfor er vores personal nøje udvalgt til at løfte opgaven.

“Havde den fedeste tjener...virkelig professionel og en god portion humor matchende vores. Han burde få 5 stjerner alene!
Maden skuffer aldrig”

 

— Mai-Briit, 28. februar 2022—

Dinnebooking.com

bottom of page