top of page
Hånd, der holder et kamera

FOTOGRAF

LOKALERNE ER EN OPLEVELSE FOR SIG

BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokaler i Odense.
BALKONEN udgør hele Froggy’s 1. sal og kan have op til 80 siddende gæster & 120 til stående reception.

 

Du kan forvente de ypperste omgivelser, som kan få enhver til at føle sig motiveret til en festlig aften eller til dagens program i disse eksklusive møde- og selskabslokaler i Odense. Lokalerne er moderne indrettet, interiøret i høj kvalitet, med fuldt AV udstyr og ikke mindst udsøgt mad kokkereret af vores højtuddannet personale på sæsonens lokale friske råvarer serveret af vores dygtige og altid smilende tjenere.

_MG_1354_edited.jpg
Conference Room
Design uden navn.png
Bue sort_edited.png

FOTOGRAFERING 

Hos Froggy's Café tilbyder vi professionel fotografering af din konfirmation, bryllup eller anden fest. Vores dygtige fotograf sørger for at fange de mest perfekte øjeblikke og forevige disse! Fotografen sørger for skabe smukke billeder af høj kvalitet, så I kan nyde disse personlige billeder fra den store dag resten af livet.
 

Så skal du holde bryllup på BALKONEN og har brug for en dygtig bryllupsfotograf her i Odense? Eller måske en fotograf til konfirmationen af din teenager? 

Vi ønsker at kunne bruge et udpluk af billederne i vores marketing og kan derfor tilbyde denne fotografering af en times varighed til en fantastisk pris på 1250,- inkl. redigering.

Den første halve time vil fotografen tage billeder, som vi kan bruge på vores kanaler. Den sidste halve time er kun til jer (I modtager naturligvis alle billeder der er skudt).

Ønsker I et andet format for jeres fotografering uden brug til marketing, så kan vi også finde en god pris herpå.

bottom of page