• Facebook
  • Instagram
Det bedste vignet_hvid.png

SELSKABER & MØDER

LOKALERNE ER EN OPLEVELSE FOR SIG

BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokaler midt i Odense. BALKONEN udgør hele Froggy’s 1. sal og kan have op til 70 siddende gæster.

Du kan forvente de ypperste omgivelser, som kan få enhver til at føle sig motiveret til en festlig aften eller til dagens program i disse eksklusive møde- og selskabslokaler i Odense.Lokalerne er moderne indrettet, interiøret i høj kvalitet, med fuldt AV udstyr og ikke mindst udsøgt mad kokkereret af vores højtuddannet personale på sæsonens lokale friske råvarer serveret af vores dygtige og altid smilende tjenere.

Det bedste vignet_hvid.png
Conference Room

MØDER & KONFERENCER

Er du på udkig efter eksklusive lokaler til møder og konferencer i Odense? Så har vi de helt rigtige eksklusive lokaler med fuldt AV udstyr og forplejning – eller uden, hvis du blot har brugt for smukke lokaler til dit møde eller konference i centrum af Odense.

Rundt vindue.jpg
 
 
Round table.jpg

SELSKABER

Skal du holde fest? Og står du og mangler ekslusive selskabslokaler i Odense til din næste fest?

Måske du skal afholde firmafest, bryllupsreception, babyshower, barnedåb, mindehøjtidelighed, jubilæum eller noget helt andet. Uanset hvilket selskab du skal afholde, så kan vi facilitere dette i vores smukke festlokaler midt i Odense gågade. Har du særlige ønsker, så imødekommer vi gerne disse, så du får en uforglemmelig fest.

Conference Room

ARRANGEMENTER

Vi afholder forskellige udsøgte events og arrangementer i vores eksklusive møde- og selskabslokaler på BALKONEN. Alt lige fra Champagne & Østers aften, Afternoon Tea Party til Halloween Kage Party og meget mere, hvor der er kræset om detaljen og den formidable smagsoplevelse. Du kan altid holde dig opdateret herunder om kommende events samt din købe billet her.

Tepotter.jpg

DÈT SIGER KUNDERNE OM OS

Peek a boo Balkonen_web.jpg

“Vi var til "Dinnerdays” fredag den 18/2. Det var samlet set en supergod oplevelse, det var så lækkert at sidde i "The Balkony". Vi fik virkelig værdi for pengene! Suppen til forretten var lidt for krydret til vores smag, men hovedret og dessert var perfekt afstemt og tilberedt og særdeles velsmagende. Vinmenuen var fint afstemt til maden. Kan kun anbefales.

— John, 18. februar 2022 –

Det var i forbindelse med min datter's fødselsdag. Vi fik alle en dejlig oplevelse. Lækre og høj kvalitet kager, te og champagne. Smuk dekoration. God service.

— Maryam, 7. november 2021