top of page
7P0A0733_edited_edited.jpg
Julekugle 2 copy.png
Julekugle copy.png
Julekugle 2 copy.png

JUL PÅ BALKONEN, 2023

LOKALERNE ER EN OPLEVELSE FOR SIG

BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokaler i Odense.
BALKONEN udgør hele Froggy’s 1. sal og kan have op til 80 siddende gæster & 120 til stående reception.

 

Du kan forvente de ypperste omgivelser, som kan få enhver til at føle sig motiveret til en festlig aften eller til dagens program i disse eksklusive møde- og selskabslokaler i Odense. Lokalerne er moderne indrettet, interiøret i høj kvalitet, med fuldt AV udstyr og ikke mindst udsøgt mad kokkereret af vores højtuddannet personale på sæsonens lokale friske råvarer serveret af vores dygtige og altid smilende tjenere.

Conference Room
7P0A0853_edited.jpg
Bue hvid.png

Julen 2023

Julekugle 2 copy.png

Fra den 3. november til og med den 16. december kan du nyde vores klassiske 3-retters julebuffet til dit selskab - hvad enten det er for virksomheden eller privat!

Nyd en traditionel dansk julefrokost som buffet ad hele tre omgange - først Det Kolde, dernæst alt Det Varme og sidst men ikke mindst alt Det Søde fra husets eget konditori.

Centralt placeret midt i hjertet af Odense C og med udsigt over byens glitrerende julelys, er der lagt op til ÅRETS JULEFROKOST på BALKONEN.

Julefrokost buffeten starter kl. 18.00 og varer i 3 timer.

Se menuen herunder.

Pris 649,-

pr. pers.

Pris 949,-

pr. pers.

(Inkl. vand/vin/øl ad libitum)

Min. 20 personer. Ved selskaber mindre end dette, kontakt os venligst!

Se mere på Evarto!

EvartoPartnerLogo-White-2.png
Conference Room
Bue hvid.png

Julen 2023

Julekugle copy.png
Julekugle 2 copy.png

Menu

DET KOLDE

 

Voulevant med rygeost samt gravad laks & dild dressing

Jule-sild med appelsin & karry salat

Lamme-deller med persille & hummus

Græskarsalat med græskarkerner & salsa verde

Kålsalat med granatæble, æble & citron-vinaigrette

Hjemmelavet surdejsbrød & surdejsrugbrød

 

DET VARME

 

Confiteret and

Hjemmelavet rødkål med appelsin & æble

Fennikelsalat med pinjekerner & feta

Jule-medister

Ribbensteg

Froggy's jule-sauce

Bagt laks med flødestuvet spinat

Grønlangkål

Brunkartofler

Flødekartofler
 

DESSERT
 

Konditorens store julebord
 

Stort udvalg af danske og franske oste med syltede valnødder & figner

Risalamande med kirsebærsauce (Der er selvfølgelig mandelgave!)

5 slags jule-desserter & petit fours

7P0A0992_edited.jpg
bottom of page