top of page

PÅSKEFROKOST PÅ TOPPEN

LOKALERNE ER EN OPLEVELSE FOR SIG

BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokaler i Odense.
BALKONEN udgør hele Froggy’s 1. sal og kan have op til 80 siddende gæster & 120 til stående reception.

 

Du kan forvente de ypperste omgivelser, som kan få enhver til at føle sig motiveret til en festlig aften eller til dagens program i disse eksklusive møde- og selskabslokaler i Odense. Lokalerne er moderne indrettet, interiøret i høj kvalitet, med fuldt AV udstyr og ikke mindst udsøgt mad kokkereret af vores højtuddannet personale på sæsonens lokale friske råvarer serveret af vores dygtige og altid smilende tjenere.

IMG_6094_edited.jpg
Conference Room
Bue sort_edited.png

PÅSKEFROKOST
PÅ TOPPEN

Skal du holde en elegant påskefrokost for venner og familie i Odense?Eller måske for kolleger og ansatte i din virksomhed?

Så tilbyder vi vores smukke og eksklusive selskabslokaler til netop jeres påskefrokost fra den 3. - 10. april, hvor vi kører med en særlig påske-menu, som vi har hele påsken i caféen. 


Du kan nyde selvsamme menu, men i vores private og eksklusive møde- & selskabslokaler, BALKONEN, med udsigt over de handlende i Odenses gågade miljø.

IMG_2310.HEIC
Conference Room
IMG_2283.HEIC
Bue sort_edited.png

PÅSKEMENU

vælg mellem

❥ PÅSKE LAMMEBURGER MENU med pommes frites, dip & en mellem fadøl (almindelig eller Classic)

- Med lammekølle tilberedt med persille og hvidløg i briochebolle med coleslaw, tomater, hjemmesyltede løg og agurk, smurt med chilimayo.

❥ PÅSKEÆG fra Froggy's Konditori til dessert inklusiv filterkaffe ad libitum


❥ PÅSKE PLATTE & en mellem fadøl (almindelig eller Classic)

- Med æg med håndpillede rejer og hjemmelavet mayonaise, fiskefilet med rejer og citron, karrysild med rødløg og kapers, lammekølle med stegte asparges, svampe serveret med Madagaskar pebersauce, samt marcipan-påskeæg overtrukket med chokolade.

❥ PÅSKEÆG fra Froggy's Konditori til dessert inklusiv filterkaffe ad libitum

eller

500,-

pr. person

(minimum 20 personer. Under 20 personer kontakt os for pris)

bottom of page