top of page

NYTÅR PÅ BALKONEN, 2023

LOKALERNE ER EN OPLEVELSE FOR SIG

BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokaler i Odense.
BALKONEN udgør hele Froggy’s 1. sal og kan have op til 80 siddende gæster & 120 til stående reception.

 

Du kan forvente de ypperste omgivelser, som kan få enhver til at føle sig motiveret til en festlig aften eller til dagens program i disse eksklusive møde- og selskabslokaler i Odense. Lokalerne er moderne indrettet, interiøret i høj kvalitet, med fuldt AV udstyr og ikke mindst udsøgt mad kokkereret af vores højtuddannet personale på sæsonens lokale friske råvarer serveret af vores dygtige og altid smilende tjenere.

Conference Room
7P0A1243_edited.png
Bue sort_edited.png

Nytår 2023

SÅÅÅÅ er vi klar med årets nytårsmenu!

Festlighederne starter kl. 17.30 med velkomstdrink mens I finder jer til rette og ser Dronningens Nytårstale. Klokken 19.00 vil første servering blive serveret.

Menuen består af 5 serveringer. Se menu nedenfor. 

Kl. 00.00 springer vi ind i det nye år sammen med Champagne & Konditorens Kransekage.

Festen fortsætter traditionen tro lige indtil de lyse morgentimer.  

 

Pris 699,-

pr. pers.

vinmenu + 699,-

Se mere på Evarto!

EvartoPartnerLogo-White-2.png
Bue sort_edited.png

Nytår 2023

Menu

VELKOMSTDRINK

1 glas Champagne

SNACK

Froggys sprøde ruller med rejer, chili og teriyaki

FORRET

Farseret rødspætte med hummerbisque, spinat og grøn urteolie,
hertil hjemme
bagt surdejsbrød

HOVEDRET

Balottine med okse og friske urter,
hasselbagt kartoffel med trøffelmayo, forårsløg og
Madagaskar pebersauce


DESSERT


Jordbær- og vaniljekage med småkage-crumble
og vaniljeis toppet med jordbærsauce


MIDNATS AVEC

Champagne & Konditorens kransekage

Bue sort_edited.png
7P0A1562_edited.png
Bue sort_edited.png

Nytår 2023

Lækkerier fra vores
helt eget konditori

DESSERT

DETTE ÅRS DESSERT ER KONDITORENS HÅNDVÆRK. GLÆD JER TIL 

Jordbær- og vaniljekage med småkage-crumble
og vaniljeis toppet med jordbærsauce




KRANSEKAGE 

Til midnat kan I forvente en smuk og delikat kransekage lavet af vores helt egen konditor, som holder til på 2. salen.

bottom of page