top of page
80689165_10156490084170064_8864340245814968320_n.jpg

NYTÅR PÅ BALKONEN, 2024

Mousserende vin

LOKALERNE ER EN OPLEVELSE FOR SIG

BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokaler i Odense.
BALKONEN udgør hele Froggy’s 1. sal og kan have op til 80 siddende gæster & 120 til stående reception.

 

Du kan forvente de ypperste omgivelser, som kan få enhver til at føle sig motiveret til en festlig aften eller til dagens program i disse eksklusive møde- og selskabslokaler i Odense. Lokalerne er moderne indrettet, interiøret i høj kvalitet, med fuldt AV udstyr og ikke mindst udsøgt mad kokkereret af vores højtuddannet personale på sæsonens lokale friske råvarer serveret af vores dygtige og altid smilende tjenere.

Conference Room
7P0A1243_edited.png

UDSOLGT

Bue sort_edited.png

Nytår 2024

SÅÅÅÅ er vi klar med årets nytårsmenu!

Festlighederne starter kl. 17.30 med velkomstdrink mens I finder jer til rette og ser Dronningens Nytårstale. Klokken 19.00 vil første servering blive serveret.

Menuen består af 5 serveringer. Se menu samt vinmenu nedenfor. 

Kl. 00.00 springer vi ind i det nye år sammen med Champagne & Konditorens Kransekage.

Festen fortsætter traditionen tro lige indtil de lyse morgentimer.  

 

Pris 699,-

pr. pers.

vinmenu + 699,-

Bue sort_edited.png

Nytår 2024

Menu


Velkomst

Deutz brut classic, Champagne, Jeroboam


SNACK

Froggys sprøde ruller med rejer, chili og teriyaki


FORRET

Farseret rødspætte med hummerbisque, spinat og grøn urteolie,
hertil hjemmebagt surdejsbrød



HOVEDRET

Balottine med okse og friske urter,
hasselbagt kartoffel med trøffelmayo, forårsløg og
Madagaskar pebersauce



DESSERT


Jordbær- og vaniljekage med småkage-crumble
og vaniljeis toppet med jordbærsauce


MIDNATS AVEC

NV Cuvee Chérie demi-sec, Nyetimber (Engelske bobler)
& Konditorens kransekage

Pris 699,-

pr. pers.

78989397_10156490084010064_4813539624389443584_n.jpg

UDSOLGT

2.png

UDSOLGT

Bue sort_edited.png

Nytår 2024

VINMENU


TIL FORRET

2022, Chablis, Domaine, Christian Moreau



TIL HOVEDRET

2020 Emilio Moro, Ribera Del Duero



TIL DESSERT


2022 Rieslaner Auslese, Bassermann Jordan



 

Pris 699,-

pr. pers.

Bue sort_edited.png

Nytår 2024

Lækkerier fra eget konditori

DESSERT

DETTE ÅRS DESSERT ER KONDITORENS HÅNDVÆRK.
GLÆD JER TIL..

Jordbær- og vaniljekage med småkage-crumble
og vaniljeis toppet med jordbærsauce



KRANSEKAGE 

Til midnat kan I forvente en smuk og delikat kransekage lavet af vores helt egen konditor, som holder til på 2. salen.

IMG_1117_edited.jpg
bottom of page