top of page

DET SIR' VORES GÆSTER

LOKALERNE ER EN OPLEVELSE FOR SIG

BALKONEN er Froggy’s eksklusive selskabslokaler i Odense.
BALKONEN udgør hele Froggy’s 1. sal og kan have op til 80 siddende gæster & 120 til stående reception.

 

Du kan forvente de ypperste omgivelser, som kan få enhver til at føle sig motiveret til en festlig aften eller til dagens program i disse eksklusive møde- og selskabslokaler i Odense. Lokalerne er moderne indrettet, interiøret i høj kvalitet, med fuldt AV udstyr og ikke mindst udsøgt mad kokkereret af vores højtuddannet personale på sæsonens lokale friske råvarer serveret af vores dygtige og altid smilende tjenere.

7P0A9104.jpg
Det sir' vores gæster
Design uden navn.png

"En mindeværdig aften! Udover den fantastiske mad, den førsteklasses service og den festlige stemning på jeres sted, vil vi også fremhæve den givende kommunikation og dialog med de ansvarlige. Denne interaktion tilføjede ekstra værdi til vores oplevelse. Stor tak for en skøn aften, vi ser allerede frem til næste gang! 🥂 #FremragendeFestSted"

— Christian, BEAUTYCOS, 16. august 2023 –

Design uden navn.png

“Jeg holdte min kandidatfejring og fødselsdag på Balkonen. Hvis du ønsker at holde en fest hvor alt spiller og du er med i planlægningen fra start til slut, så skal du vælge at holde din fest på Balkonen. Det var de fineste rammer der skabte lige præcis den fest jeg ønskede.”

— Christina, 1. juli 2023 — 

“Vi var til "Dinnerdays” fredag den 18/2. Det var samlet set en supergod oplevelse, det var så lækkert at sidde i "The Balkony". Vi fik virkelig værdi for pengene! Suppen til forretten var lidt for krydret til vores smag, men hovedret og dessert var perfekt afstemt og tilberedt og særdeles velsmagende. Vinmenuen var fint afstemt til maden. Kan kun anbefales."

— John, 18. februar 2022 –
Dinnerbooking

7P0A5078.jpg

"Min mor holdt sin 90 års fødselsdag her. Så godt, at vi bookede vores 10 års jubilæumsfest til næste år.Meget imødekommende personale. God mad. Kostmuligheder for alle, mange ældre og også veganere var ikke et problem.Vegetarretter: Hvad end du ønsker, så laver de det."

— Michael Andersen, 2. februar 2022 — 

_MG_1512.jpg
Peek a boo Balkonen_web.jpg

“Vi var til "Dinnerdays” fredag den 18/2. Det var samlet set en supergod oplevelse, det var så lækkert at sidde i "The Balkony". Vi fik virkelig værdi for pengene! Suppen til forretten var lidt for krydret til vores smag, men hovedret og dessert var perfekt afstemt og tilberedt og særdeles velsmagende. Vinmenuen var fint afstemt til maden. Kan kun anbefales.

— John, 18. februar 2022 –

"Det var i forbindelse med min datter's fødselsdag. Vi fik alle en dejlig oplevelse. Lækre og høj kvalitet kager, te og champagne. Smuk dekoration. God service."

— Maryam, 7. november 2021 — 

bottom of page