EN FANTASTISK OPLEVELSE

Froggy’s Café er måske den mest hyggelige og børnevenlige cafe i Odense med 28 år på bagen og placeret lige i hjertet af Eventyrets by på Vestergade 68 i gågaden. Froggy’s Café er familiedrevet og har haft samme ejere i alle 28 år, hvor ambitionen fra åbningen i 1995 var, at skabe en familierestaurant, hvor mennesker mødes om god mad i en hyggelig atmosfære midt i Odense.

 
Bue babyblå.png

Eat all day...

Vores menukort står op kl. 9.00 hver dag. Det byder på alt fra frisk morgenmad, lækre frokoster, delikate aftenmenuer....ja helt til udsøgte kager fra vores eget konditori.

 
Bue hvid.png

Din oplevelse

Vi byder på alt fra en af Odenses bedste brunch buffeter i weekenden, veninde-hygge, barsels-kaffe-dates, øl med gutterne til events, fejringer og firmaarrangementer i vores udsøgte selskabslokaler på BALKONEN ovenpå caféen samt fest og farver efter kl. 22.00, hvor vi forvandles ind til natklubben, Froggys by Night (+20).

 
SelskaberpåBalkoenen_tilpasset copy.jpg
Bue sort_edited.png

Selskaber og møder

Du kan holde din næste fødselsdag, barnedåb/navngivning, reception, konfirmation på Froggy's Café. Ønsker du eksklusive omgivelser, kan vi mod et tillæg tilbyde dig vores lokaler på 1. salen..."Balkonen"! Hér har vi åbnet dørene for smukke og stemningsfyldte lokaler.

Vi elsker vores gæster og  gerne mange af dem samlet i et selskab. Hos os er I et selskab når I er over 8 personer. Vi er eksperter i større og mindre selskaber, så ligegyldigt hvad der skal fejres står vores dygtige tjenere klar til at tage imod jer.

Er du på udkig efter mødelokaler til forretning, hvor omgivelserne er givende i sig selv, er Balkonen ligeledes et godt bud på kvalitet for pengene.

 
 
Bue sort_edited.png

Børnene på banen...

Er du på udkig efter en børnevenlig café i Odense?
I de sidste 28 år har vi gæster, der er kommet her som børn, som nu kommer her med egne børn. Og ambitionen har altid været at skabe den mest hyggelige børnevenlige café i Odense.
Skal du bruge en højstol, lidt at tegne på og med, eller bruge plads til barnevognen? Så kan alt lade sig gøre her. 
Som den måske bedste familievenlige café i Odense centrum, så elsker vi børn, små som store. 

 

Så ta’ dem endelig med!

2 børn_web.jpg
Bue babyblå.png

Er du studerende?

Odense er Danmarks fjerdestørste studieby, så vi har rigtig mange studerende og derfor også en masse studiefordele for de studerende i Odense. 

Leder du efter en café med studierabat i Odense, og hvor I måske har råd til at sidde og studere sammen i jeres studiegruppe?  Så led ikke længere.
Vi støtter op om livet som studerende og muligheden for også at kunne komme på cafébesøg under studietiden. 
Så vi har lidt forskellige tiltag, så du, som studerende, har råd til at købe studievenlig mad i Odense. 

 
Bue sort_edited.png

Events

Under vores Events menupunkt kan du holde dig opdateret om løbende events, der har til formål at forkæle dig som gæst med særlige events og kampagner, hvor der er fokus på en ny smagsoplevelse i Odense. 

Med Froggy’s events og kampagner vil vi gerne invitere dig til at prøve en ny udsøgt oplevelse til en god pris i Odense.

Wedding Decorations
Fancy Box_edited copy.jpg
Bue sort_edited.png

Gavekort

Giv en udsøgt oplevelse til én du holder af!
Ved du ikke lige hvad du skal gi’ i gave? 
Så prøv med et lækkert cafébesøg på Froggy’s Café.
Du bestemmer selv beløbet og og gavekortet kan indløses både i dagtimerne i Caféen eller om natten på Froggy’s by Night.

 
 
Bue hvid.png

Åbningstider

Mandag-Onsdag: 09.00 – 00.00

 

Torsdag: 09.00 – 02.00

 

Fredag-Lørdag: 09.00 – 04.00

 

Søndag: 09.30 – 00.00

Åbningstider_web.jpg

oplevelser fra nogle gæster...

Kaffe med svane_web.jpg

“Helt igennem en god oplevelse med god mad og en stemning som sydpå.
Opmærksomme og ordentlige medarbejdere der udviste ro og overblik.“

— Christina, 20. juli 2022 —

Dinnebooking.com

“Havde den fedeste tjener...virkelig professionel og en god portion humor matchende vores. Han burde få 5 stjerner alene!
Maden skuffer aldrig”

— Mai-Briit, 28. februar 2022—

Dinnebooking.com